Algemene voorwaarden

Reserveringen
Alle reserveringen worden tot stand gebracht via het boekingssysteem op www.toxic-escape.nl. De reservering wordt bevestigd per e-mail. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spamfolder terecht.

Betaling
Alle reserveringen moeten voor aanvang  zijn betaald. Immers, als je zonder bericht niet komt opdagen, zitten wij voor niets te wachten. De betaling van een tijdsblok loopt via ideal.

Het aantal personen waarvoor betaald is, is bindend! Wanneer je met minder personen komt, volgt er geen restitutie! Wanneer je met meer personen komt, dient dit per e-mail te worden gemeld. De extra kosten kunnen dan per ideal worden betaald,

Annulering
Alle annuleringen moeten worden gemeld en/of bevestigd op ons e‐mailadres: info@toxic-escape.nl
Bij een annulering tot 72 uur voor aanvang is kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Tot 24 uur voor aanvang is verplaatsen nog wel mogelijk.
Escape Room Toxic zal de reservering alleen in uitzonderlijke omstandigheden annuleren. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 2 weken teruggeboekt.

Groepsgrootte
Per groep worden maximaal 6 personen toegelaten tot de escape room. We raden het team aan onderling goede afspraken te maken over het delen van successen, zodat iedereen een goede ervaring heeft.

Mobiele telefoons, smartwatches, aanstekers en camera’s zijn niet toegestaan in de kamer. Waardevolle eigendommen kunnen worden opgeslagen in een locker.  Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het is wel slim om een leesbril mee te nemen wanneer je die zelf gebruikt. Zorg dat je samen met het gehele team uiterlijk 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig bent. Jullie spelbegeleider is in elk geval een kwartier voor aanvangstijd aanwezig.

Leeftijd deelnemers
Onze escape room is geschikt voor 12 jaar en ouder.

Geconcentreerd te werk
Je komt in een escape room in een niet-alledaagse situatie terecht. Ga daarom geconcentreerd te werk, let op waar je loopt, stoot je hoofd niet, en zorg dat je teamleden dit ook begrijpen.

Parkeren
Voor de Escaperoom kan je met twee auto’s staan en naast de Escaperoom zijn er drie parkeerplaatsen met NR 14 en een Toxic bordje te vinden. Parkeren is gratis.

Geheimhouding
Als je de escaperoom betreedt, dan moet je in principe alles geheim (willen) houden. Bedenk dat alles wat je aan een ander over de kamer vertelt, zijn of haar plezier kan bederven. Alles draait om het oplossen van de raadsels en puzzels en om de wendingen van het verhaal.

Alcohol / Drugs
Tijdens het spel is drugs‐ en/of alcoholgebruik verboden. Wanneer bij aanvang van het spel de spelbegeleider van Escape Toxic twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft deze het recht de deelnemer de toegang tot de kamer te ontzeggen.

Nog een paar minder leuke zaken
Jij en je team betreden ons pand en de escape room geheel op eigen risico. Waardevolle spullen kunnen, tijdens het spel,  worden opgeborgen in een afsluitbare locker.. Toxic-Escape aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige geleden schade. Indien jij of een teamlid onze zorgvuldig gebouwde kamer vernielt, dan houdt het spel op, en zijn we gerechtigd de schade te verhalen.

Bedoeld voor plezier
Met behulp van bovenstaande voorwaarden willen we jou en je team een optimale ervaring laten beleven in onze escape room. We wensen je nu alvast veel voorpret!