Top!

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Een echte aanrader! Leuke ervaring en veel verrassingen. Moet wel goed combineren om oplossing te vinden maar het is zeker waard! Herren zitten in hun rol vanaf eerste minuut! Top! [Bron: Google]

anna nam

Spannend

Rated 5 out of 5
31 januari 2023

Het begon met de voorpret!

We hebben erg genoten van een leuke escape-room die goed in elkaar zat.

Veel onverwachte dingen…

Linda Vonk

Toxic, een echte aanrader!

Rated 5 out of 5
19 januari 2023

We werden ontvangen door een “vreemd” persoon. Kregen een drankje aangeboden voor het spel ging beginnen. De kamer was mooi aangekleed en zat goed in elkaar. De puzzels waren origineel en uitdagend. Na onze ontsnapping kregen we weer iets te drinken. De begeleiding was erg vriendelijk en we hebben nog een tijdje gezellig met hen nagepraat.

Onze groep vindt deze escaperoom een echte aanrader.

Jolanda Balvert

Superleuke escaperoom

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Superleuke escaperoom, waarbij je bij binnenkomst direct in het verhaal zit. Alles is erg netjes verzorgd en het klopt. De enthousiaste eigenaren nemen ook na afloop de tijd voor je. Een echte aanrader.

[Bron: Google]

Magda van der Steen

Toffe kamer

Rated 4 out of 5
30 september 2022

Toffe kamer, als je binnen stapt heb je in eerste instantie niet het gevoel dat je in een escaperoom staat. Alles ziet er normaal uit, en alles past in die situatie. Maar als je verder kijkt, vind je van alles en zitten er veel verborgen puzzels in. De puzzels zijn logisch. Super leuk gedaan. Ik denk dat dit ook een leuke kamer is voor beginners. Alles functioneerde naar behoren en alles wat compleet. Wat wij vooral tof vonden, was het enthousiasme van de eigenaren, we voelden ons enorm welkom. Zelden zoveel gastvrijheid, enthousiasme en interesse meegemaakt! Daar kunnen sommige andere escaperoom-eigenaren nog wat van leren.

[Bron Escaperooms Nederland]

Marloes

Heel veel lol gehad

Rated 5 out of 5
3 september 2022

Prachtig in elkaar gezette escaperoom met gevarieerde en uitdagende puzzels. Het bijbehorende verhaal wordt vakkundig neergezet, zelfs al voordat je de kamer ingaat. Naderhand alle tijd om nog even na te praten met elkaar en de eigenaren. Door miscommunicatie in ons team helaas 2 minuten over tijd, maar heel veel lol gehad. Top

[Bron: Escaperoom Nederlands]

Kees

Aanrader!

Rated 5 out of 5
15 augustus 2022

We werden enthousiast ontvangen met een drankje. De escaperoom zit goed in elkaar, met verfrissende elementen. Na afloop is er ruim tijd om na te praten. Aanrader!

[Bron: Google]

Carel van der Lippe

Unieke ervaring

Rated 4 out of 5
7 juli 2022

De ervaring begon al bij de binnenkomst. Meteen een super leuk ontvangst door hele leuke mensen! De escape room was goed in elkaar gezet met unieke puzzels die we nog niet veel of zelfs helemaal niet zijn tegengekomen. Dat zorgde voor een super leuke ervaring. Ook de hints werden op het goede moment gegeven, ook nog is op een leuke manier die helemaal bij de kamer past. Al met al, een leuke ervaring!

[Bron: Escapetalk]

lynnkatharinal

Toffe kamer, aanrader!!!

Rated 4 out of 5
21 april 2022

Kamer die door enthousiaste mensen gemaakt is. Ontvangst is zeer vriendelijk en fijn. Kamer zelf zit goed in elkaar en zowel de puzzels als het (eventuele) hintsysteem past precies in de kamer. De kamer is mooi aangekleed en passend bij het thema.

[Bron: Escapetalk]

Bastiaan Vis

Gave ervaring

Rated 5 out of 5
3 april 2022

Gisteren hier geweest met mijn gezin. Ontzettende aardige, leuke mensen die je goed ontvangen. De Escaperoom zit erg goed in elkaar en is zeker een aanrader. Goede spanning erin en de kinderen vonden het ook erg leuk. Wanneer je klaar bent nemen ze uitgebreid de tijd voor je, waardoor je je echt thuis voelt. Bedankt voor deze gave ervaring en ga zo door!

[Bron: Google]

Roy Augustijn

Geen haast voor- en achteraf

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Superleuke escaperoom. Gastvrij ontvangen. Geen haast voor- en achteraf, er wordt echt de tijd genomen. Kamers zijn uitdagend en als je niet uit de opdracht komt worden er goede aanwijzingen gegeven die niet gelijk alles verraden, maar je wel op weg helpen.

[Bron: Google]

Cindy Onos

Een geslaagde middag

Rated 5 out of 5
12 maart 2022

We werden ontvangen door een karakter van de escape room, hierdoor zaten we gelijk helemaal in het spel. Achteraf was er ruimte om met elkaar wat te drinken en na te praten. Het was een zeer geslaagde middag!!

[Bron: Escaperoom Nederland]

Annemarie

Uitdagend en origineel

Rated 5 out of 5
4 februari 2022

Vanaf het moment van binnenstappen tot en met de nabespreking met de mannen van de escape room was het een ontzettend leuke ervaring! Het enthousiasme van de gastheren werkte aanstekelijk. De escape room was uitdagend en origineel.

[Bron: Google]

Irma Boddé

Het enthousiasme voel je meteen

Rated 5 out of 5
10 januari 2022

Van begin tot eind word de atmosfeer neer gezet door de eigenaren die alle tijd voor je nemen. Het enthousiasme voel je meteen.

De ruimte bleef ons met verrassende, vernieuwende en uitdagende opgaven bestoken. Kan het aan een ieder die van escape rooms houd, of er een wil proberen, aanraden. Deze moet je gewoon een keer gedaan hebben:D(Y).

[Bron: Google]

Ski Hostel

Met veel plezier gespeeld

Rated 5 out of 5
10 november 2021

Eens per maand spelen we een kamer en voor november hadden we deze met ons team gepland. Erg leuk om te spelen! We hebben er van genoten. Het had alles wat we verwachten van een moderne escaperoom: leuke technische hoogstandjes, een eigen uniek verhaal en puzzels die net lastig genoeg zijn om je escaperoom skills mee aan te scherpen.

De kamer ziet er tot in de details heel goed verzorgd uit. En bij de ontvangst zit je gelijk al goed in het verhaal. Alles wat je zoekt in een leuke escaperoom. Aanrader!

[Bron: Escapetalk]

Bart

Top!

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Een echte aanrader! Leuke ervaring en veel verrassingen. Moet wel goed combineren om oplossing te vinden maar het is zeker waard! Herren zitten in hun rol vanaf eerste minuut! Top! [Bron: Google]

anna nam

Spannend

Rated 5 out of 5
31 januari 2023

Het begon met de voorpret!

We hebben erg genoten van een leuke escape-room die goed in elkaar zat.

Veel onverwachte dingen…

Linda Vonk

Toxic, een echte aanrader!

Rated 5 out of 5
19 januari 2023

We werden ontvangen door een “vreemd” persoon. Kregen een drankje aangeboden voor het spel ging beginnen. De kamer was mooi aangekleed en zat goed in elkaar. De puzzels waren origineel en uitdagend. Na onze ontsnapping kregen we weer iets te drinken. De begeleiding was erg vriendelijk en we hebben nog een tijdje gezellig met hen nagepraat.

Onze groep vindt deze escaperoom een echte aanrader.

Jolanda Balvert

Superleuke escaperoom

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Superleuke escaperoom, waarbij je bij binnenkomst direct in het verhaal zit. Alles is erg netjes verzorgd en het klopt. De enthousiaste eigenaren nemen ook na afloop de tijd voor je. Een echte aanrader.

[Bron: Google]

Magda van der Steen

Toffe kamer

Rated 4 out of 5
30 september 2022

Toffe kamer, als je binnen stapt heb je in eerste instantie niet het gevoel dat je in een escaperoom staat. Alles ziet er normaal uit, en alles past in die situatie. Maar als je verder kijkt, vind je van alles en zitten er veel verborgen puzzels in. De puzzels zijn logisch. Super leuk gedaan. Ik denk dat dit ook een leuke kamer is voor beginners. Alles functioneerde naar behoren en alles wat compleet. Wat wij vooral tof vonden, was het enthousiasme van de eigenaren, we voelden ons enorm welkom. Zelden zoveel gastvrijheid, enthousiasme en interesse meegemaakt! Daar kunnen sommige andere escaperoom-eigenaren nog wat van leren.

[Bron Escaperooms Nederland]

Marloes

Laat je ons weten wat je van onze Escaperoom vond?

Bekijk ook onze reviews op Google, Escapetalk en Escaperoom Nederland om een idee te krijgen wat onze bezoekers vonden van Toxic-Escape